Over Xillo

Het doel van Xillo is om het aanbod van alle makelaars samen te brengen op één overzichtelijke website. Zo kunnen huizenzoekers gemakkelijk een nieuw huis vinden in het complete overzicht van woningen bij Xillo. Xillo is opgericht in 2014 en is onderdeel van Webcubes.

Op Xillo kunt u gratis de woningen van uw makelaarskantoor aanbieden op onze website. Sinds 2014 hebben wij een geweldige website opgezet waar alle koopwoningen van Nederland worden aangeboden. Met behulp van onze website kunt u meer omzet behalen. Zet uw woningen bij ons te koop en de aanvragen zullen automatisch bij u binnenkomen.

Het is voor iedereen mogelijk om uw woning op Xillo te plaatsen. Staat uw woning nog niet op Xillo? Neem hiervoor contact op met uw makelaar, dan zorgen wij er samen met uw makelaar voor dat uw woning op Xillo verschijnt.

Als makelaar kunt u zich gratis aanmelden op ons platform waarna vervolgens het aanbod van uw makelaarskantoor op onze website verschijnt. Om uw kantoor aan te sluiten op Xillo kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze website dan kunt u ons een email sturen via het contactformulier.